Realizare magazin online Brsaov - Perma Blend Romania
Realizare magazin online Realizare site

MyEliteCosmetic

Realizare site de prezentare si magazin online pentru un salon de infrumusetare din Brasov. Site-ul este realizat cu design original, custom made, fara sa utilizam modele prefabricate (template-uri).

Administrarea site-ului se face foarte usor, prin intermediul unei console de administrare custom made, programata special pentru specificatiile proiectului, avand functionalitati de SEO on page pentru fiecare pagina.

Pe langa prezentarea serviciilor de infrumusetare, site-ul are si un magazin online pentru promovarea pigmentilor Perma Blend Romania si a diverselor produse cosmetice.

Specialist in Dermopigmentare Estetica si Medicala cu o experienta vasta in domeniu, Florentina a absolvit cursurile de Dermopigmentare cu Nouveau Contour Beauty Group din UK-LONDRA, promovand pana la pozitia de trainer assistent in cadrul Academiei.

Acum in Romania, Florentina aduce cu sine experienta, calitatea si dragostea de frumos, dobandite de-a lungul unei cariere infloritoare in Londra, cu scopul de a oferi clientilor din Romania tratamente de estetica si dermopigmentare medicala la cele mai inalte standarde Europene.

De asemenea, pregatirea in dermopigmentare medicala este un domeniu de referinta in cariera Florentinei, un domeniu care ii ofera acesteia o satisfactie a muncii aparte, prin bucuria care infloreste pe chipul clientilor multumiti si prin zambetele sincere si sclipirea din ochii persoanelor tratate de afectiuni neoplazice cand li se reda aspectul fizic de odinioara, sau a supravietuitorilor unor accidente nefericite.

Calificata in industria de cosmetica de la London School of Beauty and Make up, cu diploma CIBTAC Beauty Therapy and Cosmetology – recunoscuta la nivel international, Florentina intelege nevoia fiecarui client in parte, asteptarile sale, oferind consultatii gratuite pentru a stabili de comun acord cu clientul cea mai buna modalitate, realista si naturala, de a da curs tratamentului cel mai eficient in situatia data.

Sunt folosite doar echipamente de inalta calitate, pigmenti 100% organici, ace, cartilage si ustensile sterile, de unica folosinta, punand totodata un accent deosebit atat pe igiena cat si pe aspectul natural al lucrarii finite.

Vizitează site-ul