Realizare magazin online Brasov
Servicii web design

Creare magazin online Brașov

Creare magazin online în Brașov și România cu număr nelimitat de categorii, sub-categorii și produse. Funcționalități moderne e-commerce.


Creare magazin online cu design modern

Fiecare magazin online va avea un design modern, unic, realizat în funcție de domeniul de activitate și identitatea vizuală a firmei respective. Toate site-urile create de noi sunt în sistem responsive – se adaptează automat platformei de pe care sunt accesate: desktop, tabletă sau smartphone.

Administrare ușoară

Fiecare magazin online creat de noi are o consolă de administrare custom made intuitivă, prin intermediul căreia veți putea efectua cu ușurință actualizări de categorii de produse, produse, text, imagini, documente, etc.

Produse nelimitate

Sistemul de administrare permite adăugarea unui număr nelimitat de categorii, sub-categorii și produse. Se pot integra sisteme de filtrare și comparare de produse. Aceste funcționalități fac ca navigarea în site să fie foarte ușoară filtrând produsele după parametri doriți.

Integrare sistem de plată online cu cardul

Plata cu cardul este din ce în ce mai utilizată și în România datorită sistemelor avansate de siguranță oferite de procesatorii de carduri actuali. Pe lângă modalitățile clasice de plată cum ar fi plata prin transfer bancar sau la livrare (ramburs), plata cu cardul este cea mai convenabilă și rapidă metodă de plata actuală.

Siguranța transferurilor prin card este asigurată de procesatorii autorizați din România cum ar fi: Mobilpay, PayU, Romcard.

Optimizare SEO

Sistemul de administrare permite efectuarea operațiunilor SEO on-page pentru fiecare pagină, în funcție de cuvintele cheie dorite. Se pot edita următoarele meta tag-urile (meta etichetele) din codul paginilor: Meta Title, Meta Description și Meta Keywords.

Toate paginile beneficiază de sistemul Friendly URL’s (URL-uri prietenoase). Acestea sunt link-uri explicite și ușor de memorat de către vizitatori. Avantajul major îl reprezintă indexarea eficientă de către motoarele de căutare generând un plus de trafic magazinului.


Exemple de magazine online pe care le-am creat recent.

  • Celoplast.ro – creare magazin online pentru o firmă care comercializează produse floristice. Functionalități: cont client, plata cu cardul, generare AWB, generare factură, gestiune stoc, filtre produse, sistem newsletter, sistem chat.
  • Kiloogram.ro – realizare magazin online pentru o firmă din Bucuresti care comercializează cântare. Functionalități: cont client, plata cu cardul, generare AWB, generare factură, filtre produse, sistem newsletter, sistem chat.
  • DrFood.ro – creare magazin online pentru o firma din Brasov care comercializeaza suplimente nutritive. Functionalități: cont client, plata cu cardul, sincronizare cu programul de facturare, filtre produse, sistem newsletter, sistem chat.