Servicii

Realizare site firmă

Realizare site firma
Servicii profesionale de web design și realizare site de prezentare pentru firme, cataloage online, cu design unic, conform cerințelor fiecărui proiect în parte. Sistem de administrare a conținutului cu funcționalități SEO, pentru a actualiza cu ușurință text-ul, imaginile, documentele, etc…

Vezi portofoliul

Realizare magazin online

Realizare magazin online
Comerțul online a devenit din ce în ce mai mult utilizat. Realizăm site-uri magazin online utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu. Sistem de creare cont client/dealer, modul coș de cumpărături cu plata prin card sau ramburs, rapoarte comenzi, formulare generate automat și trimise prin email, număr nelimitat de categorii și produse. Consola de administrare custom made, cu funcționalități SEO pentru fiecare pagină.

Vezi portofoliul

Realizare blog

Realizare blog / site portofoliu
Realizare blog pentru terapeuți, artiști, fotografi, persoane publice, influenceri – utilizând cea mai puternică platformă de blogging de la ora actuală: WordPress. Design personalizat, instalare module specifice fiecărui proiect. Oferim servicii de mentenanță și copywriting, găzduire și instalare blog.

Vezi un exemplu

Realizare logo

Realizare logo
Sigla este elementul esențial din identitatea unei firme. Logo-ul evidențiază firma în mulțime astfel încât este important să fie realizat în mod profesional, țînând cont de toate elementele principale, cum ar fi: genul firmei și audiența sa, publicul țintă. Realizăm logo-uri profesionale și originale. Toate logo-urile realizate de noi vor fi livrate in format vectorial (se vor putea folosi pe orice suprafață, la orice dimensiuni).

Vezi portofoliul

Promovare pe internet

Promovare pe internet
Odată ce site-ul este online, acesta trebuie promovat pe principalele rețele de socializare și în principalele bloguri și cataloage online de specialitate. La ora actuală cea mai uzuală formă de promovare se realizează prin intermediul Google AdWords și Facebook Ads. Aceste instrumente oferă un control total al bugetului și o monitorizare clară a rezultatelor.

Înregistrare și găzduire domeniu

Înregistrare și găzduire domeniu
Vă oferim servicii de înregistrare domeniu pentru orice extensie: .ro, .com, .eu, .org etc. Domeniile vor fi înregistrate pe numele dvs. Domeniile .ro se plătesc anual, valoarea lor fiind de cca. 15 Euro + TVA. Opțional oferim și găzduire pentru site-urile realizate de noi. Găzduirea se face pe servere profesionale, în centre de date din România, cu suport 24/24 și backup-uri regulate.

Optimizare SEO pentru motoarele de căutare

Optimizare SEO pentru motoarele de căutare
Optimizarea SEO este o etapă obligatorie în realizarea unui site de prezentare sau magazin online. Site-ul trebuie optimizat pentru motoarele de căutare utilizând cuvinte cheie specifice fiecărei pagini. Consola de administrare cu care este livrat site-ul permite realizarea cu ușurință a optimizării SEO onpage.

Servicii de administrare site

Servicii de administrare site
Site-urile realizate de noi au consolă de administrare care vă permite să efectuați cu ușurință actualizări. Totuși, dacă din motive de timp nu reușiți să asigurați permanent conținut nou, vă putem ajuta cu servicii de creare de conținut – text și imagini pentru toate paginile site-ului.

Modul de lucru:

1 Familiarizarea cu cerințele proiectului, realizarea hărții site-ului și stabilirea funcționalităților dorite;


2 Realizarea unei versiuni grafice în care se ține cont de genul site-ului, de funcționalitățile acestuia și identitatea grafică a companiei;


3 De îndată ce linia grafică a site-ului este convenită, se trece la etapa de programare propriu-zisă în care se realizează toate funcționalitățile site-ului, a consolei de administrare, setarea bazei de date și implementarea modulelor de comerț online dacă este cazul;


4 Stadiul final al proiectului constă în transferul și setarea site-ului pe server-ul companiei beneficiare.