Inchiriere spatiu birouri Brasov
Realizare site Servicii optimizare SEO

Kogălniceanu Office Brașov

Realizare site de prezentare – Kogălniceanu Office Brașov – Închiriere spațiu birouri în Brașov în centrul orașului, având în apropiere facilități precum centre comerciale, gara centrală, bănci, stații de autobuz către toate colțurile orașului și un parc deosebit. O plimbare de 3 minute prin acesta vă duce la cel mai mare mall, AFI Brașov.

Siguranța și confortul locatarilor au fost permanent avute în vedere atunci când au fost dimensionate echipările spațiilor de birouri de închiriat. Astfel, fiecare etaj este dotat cu o centrală de tratare a aerului proprie care asigură un aport de 100% aer proaspăt.

Clădirea Kogălniceanu Office Brașov dispune de cea mai mare parcare privată din zona Centrului Civic – 60 locuri de parcare, recepție și parcare dotate cu supraveghere video de ultimă generație și serviciu permanent de pază.

Sistem HVAC ultra-modern – 100% aer proaspăt via CTA, VCV pe 4 căi pentru răcire/încălzire și mixare, compartimentarea clădirii permite un contact redus între punctele de lucru.

Programați o vizionare Birouri de închiriat în Brașov din această clădire.

Project management, copy-writing și conținut media: Talking Brands.

Vizitează site-ul