Etmis - Design publicitar Brasov
Realizare site

Etmis – Realizare site Brașov

Realizare site de prezentare pentru o firmă din Brașov care are ca obiect de activitate design-ul și tipărirea materialelor publicitare. Site-ul este realizat pe platforma WordPress.

Serviciile oferite de etmis.ro sunt:

  1. Design publicitar
  2. Inscripționări auto
  3. Colantări
  4. Stickere decorative
  5. Etichete personalizate
  6. Bannere publicitare
  7. Printuri de mari dimensiuni
  8. Abțibilduri personalizate
  9. Blockout film

Etmis Puls SRL a debutat în piață datorită dorinței de a îmbunătăți efervescenta lume a advertisingului, decupând noi concepte îmbinate cu tehnologii de ultima generație, urmând îndeaproape noile tendințe și respectând mediul prin armonizarea atât a conținutului cât și a materialelor folosite, reducând astfel orice formă de poluare vizuală și nu numai la limitele cele mai de jos.

Experiența Etmis este construită pe profesionalism și seriozitate, devotament pentru creație și comunicare, reușind astfel să reveleze așteptările clienților.

Etmis Puls este o agenție de advertising și marketing din Brașov, care oferă servicii de tipărire, design, digital și consultanță. Etmis ajută clienții să-și atingă publicul indiferent de modul și mesajul de marketing. De la materiale și articole promoționale până la adoptarea de soluții creative pentru a satisface nevoile de marketing ale clienților, Etmis vă ajută cu orice este nevoie pentru o promovare vizuală eficientă. Cu peste 10 ani de activitate, Etmis Puls este o agenție în care puteți avea încredere.

Autocolant vinyl, banner backlit, banner față verso, blockout film, folie magnetică, hârtie plotter, căni personalizate, inscripționări auto, afișe, postere, studio foto, foto evenimente.

Vizitează site-ul