Etmis - Design publicitar Brasov
Realizare site

Etmis – Design publicitar Brasov

Realizare site de prezentare pentru o firma din Brasov care are ca obiect de activitate design-ul si tiparirea materialelor publicitare. Site-ul este realizat pe platforma WordPress.

Serviciile oferite de etmis.ro sunt:

  1. Design publicitar
  2. Inscriptionari auto
  3. Colantari
  4. Stickere decorative
  5. Etichete personalizate
  6. Bannere publicitare
  7. Printuri de mari dimensiuni
  8. Abtibilduri personalizate
  9. Blockout film

Etmis Puls SRL a debutat in piata datorita dorintei de a imbunatati efervescenta lume a advertisingului, decupand noi concepte imbinate cu tehnologii de ultima generatie, urmand indeaproape noile tendinte si respectand mediul prin armonizarea atat a continutului cat si a materialelor folosite, reducand astfel orice forma de poluare vizuala si nu numai la limitele cele mai de jos.

Experienta echipei Etmis este construita pe profesionalism si seriozitate, devotament pentru creatie si comunicare, reusind astfel sa reveleze asteptarile clientilor.

Etmis Puls este o agentie de advertising si marketing din Brasov, care ofera servicii de tiparire, design, digital si consultanta. Etmis ajuta clientii sa-si atinga publicul indiferent de modul si mesajul de marketing. De la materiale si articole promotionale pana la adoptarea de solutii creative pentru a satisface nevoile de marketing ale clientilor. Etmis va ajuta cu orice este nevoie pentru o promovare vizuala eficienta. Cu peste 10 ani de activitate, Etmis Puls este o agentie in care puteti avea incredere.

Autocolant vinyl, banner backlit, banner fata verso, blockout film, folie magnetica, hartie plotter, cani personalizate, inscriptionari auto, afise, postere, studio foto, foto evenimente.

Viziteaza site-ul