Cursuri de formare profesionala Brasov
Realizare site

eCalificat

Realizare platforma online e-learning – cursuri de calificare – pentru o firma din Brasov. Sistem de comanda online cu plata prin card. Design personalizat, consola de administrare custom-made cu modul cos de cumparaturi si zona clienti.

  • Cursuri on-line atractive, din domenii de specialitate variate, cu un conținut structurat, elaborat de specialiști în domeniu, în conformitate cu standarde sau planuri de pregătire naționale.
  • Conținut multimedia cu un grad de informare complexă, centrat pe studii și exemple practice, imagini sugestive etc.
  • Eficientizarea procesului educațional. Utilizatorii au posibilitatea de a se concentra doar pe domeniile sau specializările de interes personal, de a dezvoltă un anumit hobby, sau de a se iniția într-un domeniu nou, pentru a decide măsură în care domeniul respectiv i se potrivește, în vederea unei specializări sau aprofundări viitoare. Astfel studiul este mult simplificat, pliat pe așteptările și necesitățile fiecăruia, evitând astfel un program încărcat cu materii inutile pentru atingerea obiectivului de învățare.
  • Eficientizarea timpului, program de studiu flexibil, adaptat ritmului propriu de învățare, fără a fi necesară respectarea unui orar prestabilit, care pentru cei mai mulți dintre noi reprezintă un impediment în atingerea obiectivelor personale de învățare, din lipsa de timp.
  • Acces simultan la mai multe programe. Spre deosebire de programele de studiu formale, care condiționează participanții să urmeze un singur curs într-o anumită perioada, în cazul cursurilor on-line accesul este permis simultan la mai multe programe, utilizatorii au posibilitatea de a-și configura o specializare care poate include mai multe cursuri din acel domeniu.
  • Interacțiune on-line, socializare ce constă în utilizarea canalelor de comunicare on-line proprii platformei de elearning. Deși aparent a urmă un curs on-line presupune un anumit grad de izolare în spațiul propriu de învățare, forumul din cadrul platformei permite interacțiunea directă atât cu alți utilizatori, cât și cu lectorul cursului pentru schimb de experiență, informații sau lămuriri suplimentare.

Vizitează site-ul