Realizare magazin online Brasov
Servicii web design

Realizare magazin online Brasov

Realizare magazin online in Brasov si Romania cu numar nelimitat de categorii, sub-categorii si produse. Functionalitati moderne e-commerce.


Creare magazin online cu design modern

Fiecare magazin online va avea un design modern, unic, realizat in functie de domeniul de activitate si identitatea vizuala a firmei respective.

Toate site-urile create de noi sunt in sistem responsive – se adapteaza automat plaformei de pe care sunt accesate: desktop, tableta sau smartphone.

Administrare usoara

Fiecare magazin online creat de noi are o consola de administrare custom made, intuitiva, prin intermediul careia veti putea efectua cu usurinta actualizari de categorii de produse, produse, text, imagini, documente, etc.

Produse nelimitate

Sistemul de administrare permite adaugarea unui numar nelimitat de categorii, sub-categorii si produse. Se pot integra sisteme de filtrare si comparare de produse. Aceste functionalitati fac ca navigarea in site sa fie foarte usoara filtrand produsele dupa parametri doriti.

Integrare sistem de plata online cu cardul

Plata cu cardul este din ce in ce mai utilizata si in Romania datorita sistemelor avansate de siguranta oferite de procesatorii de carduri actuali. Pe langa modalitatile clasice de plata cum ar fi plata prin transfer bancar sau la livrare (ramburs), plata cu cardul este cea mai convenabila si rapida metoda de plata actuala.

Siguranta transferurilor prin card este asigurata de procesatorii autorizati din Romania cum ar fi: Mobilpay, PayU, Romcard.

Optimizare SEO

Sistemul de administrare permite efectuarea operatiunilor SEO on-page pentru fiecare pagina, in functie de cuvintele cheie dorite. Se pot edita urmatoarele meta tag-urile (meta etichetele) din codul paginilor: Meta Title, Meta Description si Meta Keywords.

Toate paginile beneficiaza de sistemul Friendly URL’s (URL-uri prietenoase). Acestea sunt link-uri explicite si usor de memorat de catre vizitatori. Avantajul major il reprezinta indexarea eficienta de catre motoarele de cautare generand un plus de trafic magazinului.