Realizare site LangSin Brasov
Realizare logo Realizare site

LangSin

Realizare site de prezentare tip catalog de produse pentru un distribuitor de produse din domeniul prelucrarii tablelor. Site-ul este realizat custom-made, cu design original, in conformitate cu genul site-ului si cu audienta sa, avand consola de administrare a continutului.

Firma LANG & SIN SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii tehnologice moderne pentru firmele ce activeaza in domeniul prelucrarii tablelor subtiri.

Fiind printre primele firme din Romania care activeaza in acest domeniu, LangSin a acumulat cu ajutorul furnizorilor si clientilor o experienta valoroasa pe care o pun la dispozitia tuturor clientilor din Romania care prelucreaza table subtiri prin stantare si indoire.

Specialistii firmei LangSin va stau la dispozitie cu orice informatii tehnice si comerciale legate de tehnologiile de stantare, indoire, presare.

Indiferent daca aplicatiile dumneavoastra sunt simple sau cu complexitate ridicata, LangSin va poate oferi solutiile de care aveti nevoie!

Vizitează site-ul